Készült: 2020.07.13.08:29:12 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

244. ülésnap, 211. felszólalás
Felszólaló Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:25

Felszólalások:  <<  211  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az együttes általános vitát lezárom. Mivel az országgyűlési határozati javaslathoz módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, most ennek elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Jelzést nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a H/16675. számú országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 301 igen szavazattal, 1 ellenében, tartózkodás nélkül az előterjesztést elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Európai Unióról szóló szerződés K.3 cikke alapján létrehozott, az informatika vámügyi alkalmazásáról szóló, Brüsszelben, 1995. július 26-án kelt egyezmény és annak szerves részét képező jegyzőkönyvek, valamint az egyezmény ideiglenes alkalmazásáról szóló, 1995. július 26-án aláírt megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslat általános vitája és a határozathozatal. Az előterjesztést T/16965. számon kapták kézhez a képviselők. Megadom a szót Veres János pénzügyminiszter úrnak, a napirendi pont előadójának.

Felszólalások:  <<  211  >>    Ülésnap adatai