Készült: 2021.06.15.08:18:14 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

179. ülésnap, 516. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:25

Felszólalások:  <<  516  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Megkérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Tekintettel arra, hogy több felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát és a részletes vita egészét lezárom.

Megkérdezem Torgyán József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter urat, hogy most vagy pedig a határozathozatalt megelőzően kíván a vitában elhangzottakra válaszolni. (Dr. Torgyán József: A határozathozatalt megelőzően.) Köszönöm szépen. A miniszter úr jelezte tehát, hogy a határozathozatalt megelőzően kíván a vitában elhangzottakra válaszolni.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról következő ülésünkön határozunk.

 

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a mezőgazdasági szövetkezeti üzletrészről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/3010. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/3010/29. számon kapták kézhez. Megkérdezem a bizottságokat, hogy kívánnak-e előadót állítani. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánnak.

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! A törvényjavaslat szerkezeti rendjére és a módosító javaslatok belső összefüggéseire figyelemmel indítványozom, hogy a részletes vita négy szakaszból álljon. Az egyes vitaszakaszok ismertetésére felkérem Kocsi László jegyző urat. Jegyző úr!

 

Felszólalások:  <<  516  >>    Ülésnap adatai