Készült: 2022.01.23.06:46:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

53. ülésnap, 222. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 6:50

Felszólalások:  <<  222  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Tájékoztatom az Országgyűlést, hogy hamarosan lesz még egy határozathozatal.

Kérdezem, a kormány nevében kíván-e felszólalni valaki ötperces időkeretben. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. Megkérdezem, hogy a kijelölt költségvetési bizottság kíván-e előadót állítani ötperces időkeretben. (Nincs jelentkező.) Jelzést a monitoron nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! Most a képviselői felszólalások következnek, a napirendi ajánlás szerint öt-öt perces időkeretben.

Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Ha igen, kérem, hogy gombnyomással jelentkezni szíveskedjen. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. Ezek szerint Molnár Albert képviselő úr sem fog válaszolni, hiszen vita nem volt.

Az általános vitát lezárom. Az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, ezért, tisztelt Országgyűlés, részletes vitára nem kerül sor. Most a határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/2113. számú törvényjavaslatot.

Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az előterjesztést 289 igen szavazattal, 1 nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk, munkánk folytatása előtt két perc technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet. - Számos képviselő elhagyja az üléstermet.)

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a világ kulturális és természeti örökségének védelméről szóló 1972. évi UNESCO világörökség-egyezmény 2002-2006 közötti magyarországi végrehajtásáról szóló jelentés, valamint az ennek elfogadását kezdeményező, a kulturális bizottság által benyújtott határozati javaslat együttes általános vitája a lezárásig. Az előterjesztést J/1932. és H/2184. sorszámokon kapták kézhez a képviselők. A bizottságok szintén előterjesztették ajánlásukat, ezeket J/1932/1-2., valamint H/2184/1. számon megkapták. (Zaj.)

Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt az előterjesztői expozék következnének, kérem szépen tisztelt képviselőtársaimat, segítsenek abban, hogy a munkánkat folytatni tudjuk.

Megadom a szót Arató Gergely államtitkár úrnak, húszperces időkeretben. Öné a szó, államtitkár úr.

Felszólalások:  <<  222  >>    Ülésnap adatai