Készült: 2022.01.23.06:06:32 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

53. ülésnap, 220. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:45

Felszólalások:  <<  220  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, jegyző úr. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a H/2332. számú személyi javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 313 igen szavazattal, 4 nem szavazat ellenében és 1 tartózkodás mellett a bizottsági tisztségviselőket és tagokat megválasztotta.

Tisztelt Országgyűlés! A megválasztott bizottsági tisztségviselőknek és tagoknak eredményes munkát és sok sikert kívánok.

(18.10)

Tisztelt Országgyűlés! Az elfogadott napirend-kiegészítésnek megfelelően soron következik a regisztrációs adóról szóló 2003. évi CX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája és lehetőség szerint a határozathozatal. Világosi Gábor, SZDSZ, és Molnár Albert, MSZP, képviselők önálló indítványát T/2113. számon kapták kézhez a képviselők.

Megadom a szót Molnár Albert képviselő úrnak, a napirendi pont előadójának, tízperces időkeretben. Öné a szó, képviselő úr. Megkérem képviselőtársaimat, hogy nagyobb türelemmel viseltessenek a felszólaló Molnár Albert képviselő úr iránt.

Tessék, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  220  >>    Ülésnap adatai