Készült: 2020.07.12.11:02:37 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

337. ülésnap (2013.12.16.), 136. felszólalás
Felszólaló Soltész Miklós (KDNP)
Beosztás Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott miniszteri viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:10


Felszólalások:  Előző  136  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

SOLTÉSZ MIKLÓS, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm, elnök úr. Mielőtt megadnám a viszonválaszra a gondolataimat, azért annyit hadd mondjak, hogy sajnálom, hogy az ellenzék részéről többen is ezt a hatalmas nagy lépést olyan szavakkal illették, ami elképesztő; legyen a szocialisták, legyen a Jobbik részéről. (Dr. Józsa István: Kevés! Kevés ez a szó!)

Tehát kérném szépen, hogy amikor az emberekhez elmennek ezeken a területeken, jegyezzék meg ezt is, hogy azok, akik nem tettek semmit ezért a területért az elmúlt évtizedben, azok most pont az ellenkezőjét kezdik el mondani (Dr. Józsa István: Miki, ne hazudj! - Az elnök csenget.), és támadják ezt a lépést is. (Dr. Józsa István: Miki, ne hazudj! - Budai Gyula: Vezessék ki! - Dr. Józsa István: Utasítsa rendre! - Az elnök csenget.)

Amit ön mondott, képviselő úr, ahhoz szeretném még hozzátenni, hogy a szociális életpálya munkacsoportnak pontosan az lesz a feladata, hogy az elkövetkezendő éveknek is meghatározza azokat a lépéseit, amelyekkel tovább erősíthetjük mind adott esetben anyagilag is, mind pedig más szempontból is az itt dolgozók életét, hiszen aki ismeri ezt a területet, aki látta már ezt a területet közelről, az tudja, hogy milyen megfeszített és hatalmas nagy munkát végeznek lélekkel-szívvel, és ehhez szükséges az anyagi megbecsülés is.

Köszönöm szépen a kérdését. (Taps a kormánypárti padsorokban. - Dr. Józsa István: Ez aljas volt, Miklós!)
Felszólalások:  Előző  136  Következő    Ülésnap adatai