Készült: 2019.04.24.14:58:30 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

203. ülésnap, 257. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka bizottsági jelentés(ek) vitája megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:25

Felszólalások:  <<  257  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tájékoztatom tisztelt képviselőtársaimat, hogy a határozathozatalra a holnapi ülésnapunkon kerül sor.

Most soron következik a határőrizeti területen lefolytatott eljárás szigorításával kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A kormány-előterjesztés T/13976. számon és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló indítványok a parlament informatikai hálózatán valamennyiük számára elérhetők.

Megkérdezem az előterjesztőt, Kontrát Károly államtitkár urat, hogy kíván-e felszólalni. (Kontrát Károly: A végén szeretnék majd.) Államtitkár úr jelzi, hogy majd a zárszóban kíván ‑ hiszen úgyis ismerik képviselőtársaim az előterjesztést. Arra viszont felhívom államtitkár úr figyelmét, hogy akkor így tíz perc időkeret áll majd rendelkezésére a zárszó elmondására.

(18.50)

Tisztelt Országgyűlés! Most a kijelölt Honvédelmi és rendészeti bizottság véleményét fogjuk meghallgatni. Megadom a szót Vas Imre képviselő úrnak. Mivel kisebbségi vélemény nem fogalmazódott meg a bizottsági ülésen, így az időkeret hat perc. Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  257  >>    Ülésnap adatai