Tér-Zene programsorozat

Az Országgyűlés Hivatala szervezésében Tér-Zene néven zenei programsorozat indul. Májustól szeptemberig magyar zenekarok változatos formációkban adnak 60 perces koncertet különböző zenei stílusokban (klasszikus zene, jazz, magyar népzene, akusztikus könnyűzene).

Szeptember 15-én 11:00 órától az érdeklődők a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar műsorát hallgathatják a Kossuth téren, az Országház főbejárata melletti területen.
Időtartam: 60 perc

Szeptember 17-én 17:00 órától az érdeklődők a Kulturális Örökség Napok keretében a Police Big Band műsorát hallgathatják a Kossuth téren, az Országház főbejárata melletti területen.
A Police Big Band Szalóky Béla rendőr őrnagy vezetésével lép a közönség elé. Műsorukon klasszikus és modern big band zenéket hallhatnak a hallgatók. Az örök kedvencek, Sammy Nestico briliáns és Gordon Goodwin szellemes és bátor szerzeményei és hangszerelései mellett tartogatnak néhány igazi meglepetést is.

Időtartam: 60 perc

Az aktuális programmal kapcsolatos bővebb információ a www.nemzetfotere.hu oldalon érhető el, a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Fotó:Pixabay