Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük Önt az Országház Látogatóközpontjának honlapján!

Az elmúlt években sok ezer honfitársunk dolgozott azért, hogy Ön zavartalanul gyönyörködhessen az újra fehéren ragyogó neogótikus palotában, illetve az azt körülölelő Kossuth térben.

A rekonstrukció során számos, az Ön kényelmét szolgáló új funkció került és kerül kialakításra: a Látogatóközpontban látvány- és kiállítóterek, kávézó és ajándékbolt várják Önt.

Az infrastruktúra önmagában azonban nem elegendő. Bízunk abban, hogy vendégszeretetünk és segítőkészségünk hozzájárul ahhoz, hogy Ön élményekben gazdagon távozzon az Országházból és örömmel térjen vissza ismerőseivel, barátaival.

 

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk Önnek!

A Közönségszolgálati Iroda munkatársai

 

 

Aktuális Aktuális

Vissza

Téli nyitvatartás

2018. március közepéig zárva tartanak az Országház egykori szellőzőkútjaiban kialakított kiállítóterek a Kossuth téren.

A helyek eredeti hangulatának megőrzése érdekében a tervezők úgy alkották meg a tárlatokat, hogy azt a hideg beköszöntével állagmegőrzés miatt téliesíteni szükséges. A megfelelő időjárási körülmények beköszöntével, a kiállítóterek tavasszal újra a megszokott rendben látogathatóak.

A Látogatóközpont változatlanul nyitva tart, 2018. március 31-ig 8:00 és 16:00 óra közt fogadja az érdeklődőket. Az Országház, valamint az Országgyűlési Múzeum minden nap látogatható.


Jegyvásárlás Jegyvásárlás

Térkép