Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük Önt az Országház Látogatóközpontjának honlapján!

Az elmúlt években sok ezer honfitársunk dolgozott azért, hogy Ön zavartalanul gyönyörködhessen az újra fehéren ragyogó neogótikus palotában, illetve az azt körülölelő Kossuth térben.

A rekonstrukció során számos, az Ön kényelmét szolgáló új funkció került és kerül kialakításra: a Látogatóközpontban látvány- és kiállítóterek, kávézó és ajándékbolt várják Önt.

Az infrastruktúra önmagában azonban nem elegendő. Bízunk abban, hogy vendégszeretetünk és segítőkészségünk hozzájárul ahhoz, hogy Ön élményekben gazdagon távozzon az Országházból és örömmel térjen vissza ismerőseivel, barátaival.

 

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk Önnek!

A Közönségszolgálati Iroda munkatársai

 

 

Aktuális Aktuális

Karbantartás a látogatói útvonalon

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. szeptember 23-án karbantartási munkák miatt a látogatói útvonal egyes helyszínein időszakosan áramszünet lesz. Ezen a napon a belépőjegyek 50% kedvezménnyel vásárolhatók.

Kultúrális Örökség Napjai az Országházban

A Kulturális Örökség Napjai keretein belül idén ősszel szeptember 16-17-én megnyitja kapuit minden érdeklődő előtt városképünk és országimázsunk ma is meghatározó eleme, az 1885 és 1902 között épült Országház...

Múzeumok Éjszakája 2017

A Múzeumok Éjszakája program keretében 2017-ben második alkalommal látogathattak el az érdeklődők az Országgyűlési Múzeumba...

Jegyvásárlás Jegyvásárlás

Térkép