Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván- e még valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs.

Tisztelt Országgyûlés! A bizottságok javasolják az Országgyûlésnek, hogy az interpellációra adott válaszokat a kiegészítéssel együtt a Házszabály 117. §-ának (4) bekezdése b) pontja alapján fogadja el. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a bizottsági jelentéseket. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés az interpellációra adott bizottsági jelentést 192 igen szavazattal, 2 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Tekintettel arra, hogy a Ház határozatképes lett, visszatérünk az elõzõ interpellációra.

Emlékeztetem önöket, hogy Kövér László képviselõ úr nem fogadta el Nikolits István tárca nélküli miniszter úr válaszát. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés a miniszteri választ 151 igen szavazattal, 42 nem szavazattal, 5 tartózkodás mellett elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Póda Jenõ úr, a Magyar Demokrata Fórum képviselõje, interpellációt nyújtott be a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez: "Kinek az érdekében lesz durván egyoldalú az új távbeszélõ díjszabási rendszer összekapcsolási díjakra vonatkozó része?" címmel.

Megadom a szót Póda Jenõ képviselõ úrnak.

(15.10)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap