Kaufer Virág

1975-ben született Budapesten, Kaufer Ferenc és Márk Anna Judit első gyermekeként. Gyermekkorát Szigetszentmiklóson töltötte, de gimnázium után Budapestre költözött.

2000 óta civil érdekérvényesítőként tevékenykedett mielőtt 2008-ban a politikával kezdett el foglalkozni a Lehet Más a Politika színeiben. Vezetőségi tagja volt a Rex Kutyaotthon Alapítványnak és a Fauna Egyesületnek, majd a brit székhelyű Compassion in World Farming nevű szervezet kelet-közép európai koordinátoraként dolgozott. 2003-ban az Egyesült Királyságba költözött és számos nem-kormányzati szervezetnek dolgozott, többek között az Oxfam nemzetközi humanitárius és fejlesztéspolitikai szervezetnek is.

Élete során sokat utazott, bejárta Ázsiát, Észak- Amerikát és Európát. 2010-ben költözött újra Budapestre, hogy országgyűlési képviselői feladatait elláthassa.

A Lehet Más a Politika mozgalomnak megalakulása óta tagja. A 2009-es Európa parlamenti választásokon indult először majd országgyűlési mandátumot a 2010 választásokon szerzett az országos lista 12. helyével.